Bravčové rezne so slivkovým lekvárom



Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou
Počet porcií: 2
Čas prípravy: 30 min.

1. 
bravčové karé 600 g
lekvár slivkový 2 PL
omáčka sójová 1 PL
soľ
korenie nové ½ ČL
Rezne jemne osolíme a z obidvoch strán potrieme slivkovým lekvárom zmiešaným so sójovou omáčkou okoreneným novým korením.

2. 
Rezne vložíme do spodnej nádoby parného hrnca, paríme 30 minút. Počas parenia rezňov si pripravíme prílohu.

3. 
šalát ľadový 1 ks
paprička chili čerstvá 1 ks
cesnak 1 S
olej tekvicový 1 PL
korenie čierne mleté
ocot jablčný
Šalát nakrájame na menšie kúsky, pridáme na kolieska nakrájanú čili papričku a nadrobno posekaný cesnak. Takto pripravený šalát okoreníme čiernym korením, pokvapkáme tekvicovým olejom a ochutíme jablkovým octom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára