Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou
Počet porcií: 2
Čas prípravy: 30 min.
|
1. |
|
bravčové karé | 600 g |
lekvár slivkový | 2 PL |
omáčka sójová | 1 PL |
soľ | |
korenie nové | ½ ČL |
| Rezne jemne osolíme a z obidvoch strán potrieme slivkovým lekvárom zmiešaným so sójovou omáčkou okoreneným novým korením. |
|
2. |
|
| Rezne vložíme do spodnej nádoby parného hrnca, paríme 30 minút. Počas parenia rezňov si pripravíme prílohu. |
|
3. |
|
šalát ľadový | 1 ks |
paprička chili čerstvá | 1 ks |
cesnak | 1 S |
olej tekvicový | 1 PL |
korenie čierne mleté | |
ocot jablčný | |
| Šalát nakrájame na menšie kúsky, pridáme na kolieska nakrájanú čili papričku a nadrobno posekaný cesnak. Takto pripravený šalát okoreníme čiernym korením, pokvapkáme tekvicovým olejom a ochutíme jablkovým octom. |
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára