Kuracina s hlivami v parnom hrnci


Fit obed z parného hrnca
Foto: altyn

Fit obed z parného hrnca

altynAltyn, 22 ročný muž, Bratislava, recept pridal: 24. februára 2012 21:52Ďalšie jeho recepty
Toto je veľmi ľahký obed a to čo sa týka žalúdka i prípravy.
Suroviny

20
minút
príprava
20-30
minút
tepelná úprava


Postup receptu

Ja som použil kuracie stehienka bez kože, no môžete použiť akékoľvek mäso, aké máte radi. Mäso umyjeme, osolíme a okoreníme. Poukladáme do spodnej nádoby a poprekladáme hlívou.
Fit obed z parného hrnca - obrázok 1
...a bazalkou.
Fit obed z parného hrnca - obrázok 2
Do druhej nádoby dáme zeleninu akú máme radi. Tretiu nádobu si nevšímajte, tam sa pripravuje iné jedlo.
Fit obed z parného hrnca - obrázok 3
Mäkké mäso vyberieme a hlívu zmixujeme aj s bazalkou. Zalejeme vodou zo zbernej nádoby.Zahustíme hladkou múkou rozharbarkovanou vo vode.
Fit obed z parného hrnca - obrázok 4
Podávame s ryžou a parenou zeleninou, no hodia sa aj varené zemiačiky. Prajem dobrú chuť! :-)))

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára